HTML

Art Rulez

Gondolatok a művészetről. Személyes, világos, közérthető, érdekes, cool. Bármi beleférhet...

Friss topikok

  • whyer: Freskó nagyméretű és meszelt falra készül. Dolgozószoba nekem 1. kicsi és nem magas - a freskók ... (2009.05.12. 21:45) Mitől jó egy festmény?
  • Lynu: Elfelejtettem a posztban kérni: ha valakinek van ötlete, hogy miről szeretne ilyen festményes-vide... (2009.04.28. 16:19) The Story of a Man - videó

Linkblog

Prológus

Lynu 2009.04.25. 17:16

Kultúra, képzőművészet, irodalom - a blog témái. Nem vagyok szakértő, de azt gondolom, ahhoz hogy valaki elmondja a véleményét, gondolatait, nem is kell annak lennie. Túl nagy már a homály és az érdektelenség ahhoz, hogy érdemes legyen csendben maradni. Itt az ideje annak, hogy az elefántcsonttornyaikba bezárkózott tudósemberek lejöjjenek közénk és hallassák hangjukat. Addig amíg megérkeznek, beszélgethetünk bármiről - legfeljebb később ki leszünk igazítva tévedéseinkben.

Amit tehát mondok, ne vegyétek készpénznek. Igyekszem természetesen hiteles, jól ellenőrzött információkat közzétenni, de ami ezen túl van, az csak vélemény. És kiváncsi vagyok a tiétekre is. A művészetekről beszélgetni ugyanis jó, és a hiedelmekkel ellentétben egyáltalán nem unalmas tevékenység.

Címkék: irodalom képzőművészet művészet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terminartors.blog.hu/api/trackback/id/tr581085977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása